Dobra, mogę Cię przeprosić tylko napisz mi za co. Ja to wtedy skopiuję-wkleję i napiszę przed "przepraszam kolegę blackrs za:...." a na końcu dopiszę "Kazik4x4."
Oki, pasuje??
widzę ze brak ci odwagi na zwykle przeprosiny i przyznanie sie do błedu.dziwne to skoro stać cie na bezpodstawne oskarżenia to nie powinieneś mieć problemu z wypisywaniem głupot. Szczerze to przykto mi że tu na forum napotykam kogos takiego jak ty który oskarża mnie o stosowanie szantażu i podżeganie (Właśnie za to że mi to zarzucasz chcę przeprosin) w ogóle mnie nie znając tylko wysnuwając wnioski na podstawie tego co pisze nawet nie chcąc do końca zrozumieć co miałem na myśli. Zdaję sobie sprawę z tego że nie zawsze mogę wyrazić się do końca zrozumiale i często to co chce przekazać w formie pisemnej nie oddaje do końca tego co miałem na myśli (sory nie jestem czlowiekim idealnym i się za takiego nie uważam). Reasumując forum jest po to by wyrażać swoje opinie, każdy ma do tego prawo, dobrze jest jak ludzie mają odmienne zdania bo zawsze mozna wyciągnąć z tego jakies wnioski ( ktoś może mieć ciekawsze spostrzeżenia ) jednak powinna być zachowana jakaś godna forma rozmowy bez zbednych oskarżeń które godzą w opinię innych tym bardziej że nie wiemy kto cyzta forum co może sobie pomyśleć i co może z tym zrobić.
Zamieszczone przez kazik4x4
A tak prywatnie zapytam jaki samochód kupiłeś taki trefny i czy dawno to było??
a tak prywatnie CI powiem ze był to mój pierwszy samochód marki renault model megane który zakupiłem ok 6 lat temu nie mając żadnej wiedzy na temat mechaniki i tego tupu rzeczy które by mi pomogły zauważyc dany defekt. Do pomocy brałem kolegę który rzekomo znal sie na tym. Jak sie puźniej okazalo jednak sie nie znał. Jak to mówią czlowiek uczy się na błedach, a ja się swoich bledów nie wstydze i pisze o nich po to by inni ich nie popełnili. Zawsze też staram sie jak tylko mogę pomóc innym w ich problemach. Wiem ze czasem może sie to niepodobać ale niestety nie jestem supermenem żeby wszystkim dogodzic. Pozdrawiam
[ Dodano: Sro 04 Sty, 12 17:04 ]
Zamieszczone przez Agamek12
blackrs, kazik4x4, nie drapać się koty :diabelski_usmiech
Podpowiedzcie jaki model z jakim silnikiem i jaką skrzynią biegów najlepiej się sprawdza pod względem bezawaryjności, kultury pracy, ekonomiki i oczywiście ceny. Zamierzam nabyć Octavię do 30kPLN Co za to można mieć w tym temacie? Na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie?
Najpierw musisz zawięzić oczekiwania. Przede wszystkim wybór diesel - beznyna? Jesli beznyna czy chcesz gazowac?
Skoda posiada bardzo dobre silniki i bezawarynosc bedzie zalezec od stanu silnika jaki zastaniesz w uzywanym aucie i od tego jak bedziesz go traktował.
Poza stanem silnika ekonomika zalezy tez od przebiegow rocznych.
Przed zakupem odżałować stówke i jechać na przegląd by sprawdzić jego stan.
Za ok. 30000 znajomy mi proponował kombi, zielony metallic, OII, rok 2005, skrzynia DSG, 1.9TDI w skórach. Więc można.
Chciałem nowsze auto więc nawet z bliska nie oglądałem, nie wiem też jaka przeszłość i jak z mechaniką. Z daleka wyglądał ok. Nawet kolor mi się spodobał, mimo że nie jestem fanem.
Komentarz